Inomhusskytte

Träna upp dina färdigheter i hagel- och kulskytte inomhus.

Med vår skjutsimulator ST-2 från Marksman kan du träna

skeetskytte, trapskytte, sporting och fågeljakt och

kulskytte på älg, vildsvin, kronhjort - allt i samma simulator.

 

Du behöver inte inneha vapenlicens -

alla oavsett ålder får skjuta i vår inomhussimulator.

 

 Alla är välkomna!!

 

 

Så här säger två svenska toppskyttar om

skjutsimulatorn ST-2 från Marksman:


Jocke Smålänning:

"Jag använder Marksmans skjutsimulator både i min skjutskola och för min egen träning. Innan jag slog Europarekordet på kula vid uttagningen till EM i jaktskytte 2006 hade jag finslipat tekniken i simulatorn. När jag ger skyttelektioner är uppspelningen av skjutförloppet väldigt användbart. Där kan man se hur skytten gör anläggning och inriktning av bössan före och efter avfyrning. Med hjälp av skjutförloppet kan skytten lära sig en god teknik både på hagel- och kulskytte."

Jocke Smålänning är en av Sveriges mest meriterade skyttar och har vunnit över trettio svenska mästerskap i kombinerat jaktskytte.


Thony Eriksson:

"Jaktskyttet har gått ovanligt bra för mig denna säsong, speciellt hagelgrenarna. Ändå har jag inte skjutit mer än ca 1 000 skott under träning på skjutbanan, betydligt mindre än normalt. Anledningen till att jag har förbättrat mina resultat är att jag har tränat i simulatorn från Marksman. Simulatorträningen är effektiv genom att man ser exakt vad man gör, och vad man behöver ändra på för att förbättra sin teknik. Jag kan rekommendera den till alla, oavsett vilken nivå man befinner sig på."

Thony Eriksson blev silvermedaljör vid Svenska Jägareförbundets förbundsmästerskap i jaktskytte 12-13 augusti 2006 i Malung och hade det överlägset högsta resultatet i hagelgrenarna.

Thony Eriksson är en auktoritet inom jaktskyttet i Sverige, bland annat i egenskap av medförfattare tillJaktskottets ABC och Jägarskolan, kursmaterialet till Jägarexamen.

Andjakt dubblé

25m2 jaktfilm

lite längre fram...